Header Kelas Puff Pastri, Danish, Croissant, Cronut & Cream Puff dlm dvd

kelas kek text

Melalui Video Movie Step by Step yang sangat terperinci
Anda diajar Membuat Aneka Puff, Danish & Creampuff
Untuk makan sendiri dan perniagaan yang lumayan


owner dvd kelas kek
Mohd Hairul Hissam
STAR CREATIVE CENTER (JM0570510-X)
Tarikh:

Resepi Puff, Danish, Croissant & Creampuff Style Hotel

Semenjak membuat pakej bun, pau, pizza dan kek yang telah melahirkan ramai usahawan bun pau, pizza dan kek, kini saya membuat panduan resepi puff, danish, croissant dan cream puff nie  Memang benar, tidak lengkap perniagaan bun tanpa menjual puff, danish, croissant dan creampuff. Oleh itu dengan segala pengalaman bekerja di hotel, saya dedahkan segala rahsia dan teknik-teknik cara membuat puff, danish, croissant dan creampuff. Anda sungguh bertuah kerana semua rahsia bisnes bakeri dan pastri yang disimpan rapi oleh peniaga roti didedahkan dalam pakej yang sangat lengkap ini.


Tonton Dulu Video Preview Rahsia Puff
Ini dulu..........



Jika video kurang clear, tukar quality resolutionnya.
Caranya, klik button  dibawah video dan tukar kepada 360p atau 480p


Perghhh.. Mmg Special Laaaaa
'Aneka Resepi Puff Memang Gempak'

Dah tonton video preview diatas?? Perghhh.. memang special aneka resepi puff, danish, croissant dan cream puff. Resepi Pizza paf atau pizza puff pun ada. Memang special. Dan kalau anda yang buat sendiri di rumah, lagi laaa gempak. Mau tercengang ahli keluarga melihatnya. So, memang berbaloi mempelajarinya. Inilah ilmu yang sangat berguna menceriakan diri dan keluarga anda. Dengan panduan step by step yang teliti dan teratur ini, anda pasti boleh buat puff dan croissant sehebat kedai bakri dan hotel kerana cara nya dipermudahkan, Anda juga boleh buat untuk keluarga anda.


Wah Resepi Pizza Paf Sehebat Domino's PIzza

Anda pasti suka resepi pizza paf atau pizza puff di dalam dvd ini. Ia memang sedap dan sehebat dominos pizza. Anak-anak anda juga pasti teruja dengan pizza paf yang bila ditarik bertali-tali seperi di kedai domino pizza. Dengan mempelajari cara buat pizza paf atau pizza puff, anda boleh mengubah suai resepi inti pizza paf mengikut citara keluarga anda.


Uli Dgn Tangan Dan Oven Kecil Pun Boleh

Memang boleh sangat. Sebabnya jangka masa menguli jauh lebih pendek. Anda hanya perlu uli tiga minit sahaja dengan tangan untuk puff, danish dan croissant. So anda tidak akan penat menguli lagi. Dan semuanya boleh dibakar dengan oven kecil sahaja. Di dalam dvd ini semua puff, danish, croissant dan cream puff dibakar dengan oven kecil sahaja. Ia tetap jadi dan sedap. Namun jika anda bakar dengan industrial oven, warnanya akan lebih cantik.


Boleh Buat Puff Frozen, Tu yang best Gilerr

Lapisan doh puff dan croissant boleh difrozen. So anda boleh buat banyak-banyak puff dan simpan dalam peti sejuk bahagian beku dengan cara yang diajar di dalam dvd. Barulah mudah nak sediakan sarapan yang sepcial untuk keluarga. Kalau buat bisnes di rumah, lagilah mudah. Buat banyak-banyak pada hari sabtu atau ahad. Bila ada order, boleh keluarkan dari peti beku. Tetap sedap .


Siapa Saya Nak Mengajar Anda Niee?

chef kelas kek


Boleh ke, Buat Bisnes Puff di Rumah?

Memang boleh sangat. Sekarang nieramai betul buat bisnes makanan dengan jual kepada jiran dan kawasan terdekat melalui fb dan whatsap group. Anda juga boleh buat cara yang sama dan menjualnya dari rumah anda. Yang penting resepi dan cara buat puff, danish, croissant dan cream puff sehebat di kedai. Dan anda juga boleh supply ke kedai makan, kantin sekolah dan peniaga tepi jalan. Dan apabila bisnes telah maju, anda boleh buka kedai bakery anda sendiri. Bila dah ada pekerja, lagilah senang dan untung besar.


Cara Tambah Income Dgn Bisnes Puff

Cara mereka memulakan bisnes puff nie tidaklah sukar. Anda hanya perlu mulakan dengan memberi rakan-rakan dan jiran-jiran merasa puff, danish dan croissan anda. Bila rasanya sedap, lembut dan menawan, insyaAllah rakan-rakan pasti akan mula menempah puff dari anda. Malam rekomenkan puff anda kepada rakan-rakan mereka. Bila cerita tentang puff anda tersebar, confirm tak cukup tangan anda menerima tempahan puff dari pelangan. Yang bestnya wang masyuk. Ini dapat menambahkan lagi income dan pendapatan anda.


7 Sebab Anda Perlukan Pakej Hebat Ini


Anak, suami atau isteri anda pasti lebih ceria dengan hidangan puff, danish, croissant buatan air tangan ayah atau ibunya. Barulah anak anda lebih menyayangi ibu dah ayahnya.
Anda dapat menjalankan bisnes puff, danish dan croissant secara sambilan. Ini dapat menambah pendapatan dan mengurangkan beban kewangan keluarga anda.
Atau anda boleh menjalankan bisnes puff secara full time.  Tidak perlu lagi mengadap bos anda yang cerewet tu. Dan bolehlah meluangkan lebih masa bersama keluarga tercinta.
Jika anda masih mengangur. Inilah peluang keemasan anda menjalan bisnes croissant dan puff yang memberi keuntungan yang lumayan . Ia boleh dijalankan dengan kos yang rendah dan sesuai untuk penganggur.
Inilah juga persediaan sekiranya anda kehilangan perkerjaan. Anda tidak perlu lagi risau dengan ansuran rumah atau kereta kerana anda ada backup dengan bisnes puff dan danish special ini.
Inilah permulaan kepada perniagaan anda yang lebih besar. Mulakan bisnes ini secara kecilan untuk memahami selok belok perniagaan sebelum ke bisnes yang lebih besar. Yang bestnya anda boleh belajar di rumah tanpa ke kelas puff dan danish.
Bisnes puff ini mudah dijalankan dengan kos modal tidaklah terlalu besar. Peralatannya telah sedia ada di rumah anda. Ia memang mudah. Manakala keuntungannya memang lumayan dan berbaloi.


Inilah persediaan jika anda dibuang kerja

Pernahkah anda terfikir sekiranya anda kehilangan pekerjaan suatu hari nanti. Bagaimana jika kilang tempat bekerja anda ditutup atau berpindah. Ramai yang telah mengalami nasib seperti ini. Bagaimana jika berlaku pada diri anda suatu hari nanti. Bagaimana anak-anak dan keluarga anda. Adakah anda sanggup membiarkan mereka kesusahan dan kelaparan. 

Inilah masa terbaik mempelajari ilmu yang membolehkan anda 'survive' dalam apa juga keadaan. Bersiap sedia dari sekarang. Ilmu masakan adalah yang terbaik membantu menjana pendapatan. Bisnes puff, danish dan croissant mudah dimulakan dengan modal yang rendah. Kos memulakannya amat rendah dengan peralatannya telah sedia ada di rumah anda.


 Jom lihat lebih detail Modul-Modulnya

PAKEJ ANEKA PUFF, DANISH & CREAMPUFF
Melalui Video Movie Step By Step

kotak pakej bun
Panduan lengkap ini akan mengajar anda cara buat aneka resepi puff, danish, croissan dan creampuff sehebat di kedai. Pembelajaran melalui video movie ini mengandungi gabungan video, gambar dan text.  Ia sangat jelas seperti anda menghadiri kelas puff, danish dan croissant. Melalui 6 modul yang menarik, anda akan diajar secara terperinci step by step. Jom lihat 6 modul yang menarik di dalam dvd ini.




MODUL 1 : RESEPI PUFF PASTRY

Di dalam modul ini anda akan belajar membuat aneka puff pastry yang cripsy dan lembut. Anda akan diajar dari awal, daripada menimbang sehingga siap puff dibakar. Semuanya diajar dengan video step by step dengan suara yang jelas. Tips-tips untuk mejadikan hasil puff pastri lebih baik diberikan.

Apa yang akan anda belajar:-

1. Proses & Peralatan Membuat Puff & Cara mendapatkannya
2. Resepi Puff Pastry
3. Video Cara Membuat Puff Pastry
4. Video Membuat Aneka Bentuk Puff
5. Video Membuat Chicken Pie
6. Video Membuat Mini Pizza
7. Video Membuat PIzza Puff
8. Tips Tambahan Puff Pastry





MODUL 2: RESEPI CROISSANT & DANISH

Di dalam video ini anda akan belajar membuat pelbagai aneka resepi croissant dan danish. Semuanya diajar dengan video step by step. Resepi dan cara membuat danish dan croissant di ajar dengan terperinci step by step. Di tambah lagi dengan tips tambahan menjadikan croissant dan danish anda lebih baik.

Apa yang akan anda belajar:
-

1. Resepi Crossaint & Danish
2. Video Buat Doh Crossaint & Danish
3. Video Buat Crossaint
4. Video Buat Danish Buah-Buahan
5. Video Buat 8 Aneka Bentuk Danish
6. Video Buat Aneka Sosej Danish & Berinti
7. Video Buat Cinamon Roll
7. Tips Tambahan Croissan & Danish





MODUL 3 : RESEPI CREAM PUFF & LAIN2

Di dalam modul ini, kita akan belajar belajar resepi dan cara membuat cream puff, eclair dan churros. Anda akan diajar dari awal sehingga siap dibakar. Cara piping juga diajar dengan terperinci sekali.

Apa yang akan anda belajar:
-

1. Resepi Cream Puff Original
2. Video Membuat Cream Puff Original
3. Video Membuat Eclair
4. Video Membuat Churros
5. Tips Tambahan Cream Puff






MODUL 4 : PELAJARI FILLING DAN CREAM

Di dalam modul ini, anda akan belajar cara aneka filling dan cream yang digunakan di dalam puff pastri, danish dan cream puff anda. Semuanya diajar dengan terperinci sekali. Cara memotong bawang dan lain-lain pun diajar sekali. Memang detail dan berbaloi.

Apa yang akan anda belajar:
-

1. Video Buat Sardin Filling untuk Puff
2. Video Buat Chicken Filling Untuk Chicken Pie
3. Video Buat Topping PIzza Tunaa & Chicken untuk Pizza Puff
4. Video Buat Custard Cream / Pastry Cream untuk Danish
5. Video Buat Diplomat Cream Untuk Cream Puff
6. Video Mencairkan Apricot Glaze Untuk Danish
7. Video Mencairkan Coklat Untuk Cream PUff
8. Tips Penyimpanan Filling & Cream





MODUL 5 : BISNES BAKERI

Di dalam modul ini anda akan belajar tentang bisnes bakeri untuk puff, danish dan croissant. Anda akan belajar pengiraan kos dan cara mengunakan mesin-mesin dalam cara buat puff dan danish. Insi sangat membantu anda menjalan bisnes puff, croissan dan danish anda.

Apa yang akan anda belajar:
-

1. Panduan Cara Pengiraan Kos
2. Tips Cara Mengandakan Resepi
3. Video Cara Guna Mixer Heavy Duty
4. Panduan Guna Industrial Oven
5. Tips Membeli Mesin Baru & Secondhand
6. Cara Frozen Lapisan Doh Puff Dan Inti





Teknik Rahsia Kedai Bakeri Di Dedahkan

Di dalam pakej ini, anda bukan sekadar mendapat resepi croissant, danish dan puff, malah anda diajar teknik-teknik penting dalam pembuatan puff yang cripy dan sedap. Kesemua diajar melalui video bersuara step by step dari asas sehingga pandai. Kelas puff dan croissant ini di dalam bentuk video movie yang memudahkan pembelajaran anda. Banyak video dan tips-tips di dalam dvd yang tak mungkin anda dapat dimana-mana kelas puff dan danish.

Boleh Pandai Dgn Video Tanpa Ke Kelas Puff

Ramai yang telah berjaya dengan vidoe ini tanpa ke kelas puff atau kelas paf. Kelebihan menggunakan video movie ini, anda boleh mengulang-ulang video beberapa kali sehingga anda mahir. Jika anda terlupa, anda boleh kembali semula kepada video tutorial yang disediakan. Selapas 10 tahun pun, anda boleh membuatnya semula dengan baik. Malah anak-anak anda boleh menonton dan belajar membuat aneka puff dan danish pada masa akan datang. Semuanya diajar dengan terperinci dari asas sehingga pandai. Memang ramai telah berjaya. InsyaAllah tanpa ke kelas puff pun anda boleh mahir membuat puff melalui video ini. Dan anda boleh menjualnya dengan keuntungan yang lumayan


Berbulan2 Buat DVD Ini Untuk Manfaat Anda

Memang benar. Berbulan-bulan saya buat dvd ini. Memang banyak masa, tenaga dan wang ringgit dihabiskan untuk menyiapkan dvd masakan ini. Mencipta teknik-teknik baru memudahkan pembelajaran anda. Membeli pelbagai-peralatan untuk pembelajaran anda. Membuat video berulang kali untuk hasil video yang terbaik. Dan banyak lagi. Memang tidak mudah membuat dvd masakan yang sangat terperinci seperti ini. Namun segala penat lelah rasa terbalas dengan kejayaan ramai pembeli.


testimonial-puff

testimonial-puff

testimonial-puff

testimonial-puff
(psst: Hissam tu nama ayah saya, nama saya Mohd Hairul Bin Hissam, tapi lebih dikenali Hairul Hissam )


Pakej ini Utk Kegunaan Sendiri Sahaja

Pakej ini untuk kegunaan anda dan keluarga anda dan bisnes anda sahaja. Bukan tujuan untuk diedarkan kepada orang lain. Dan bukan tujuan untuk dijadikan bahan mengajar orang lain. Jika rakan-rakan anda berminat untuk belajar, mereka perlu membeli pakej ini sama seperti anda atau anda belikan untuk mereka. Barulah adil kan.

Pakej ini akan diposkan ke rumah anda

Panduan resepi cream puff, puff, danish dan croissant ini diposkan ke rumah anda menggunakan Pos Laju. Saya akan memberikan Tracking Pos Laju dan anda boleh melihat sendiri perjalanan pakej ini ke rumah anda seperti dibawah. Pastikan ada orang di rumah/office untuk menerima pakej DVD ini. Jika tidak, pihak pos akan tinggalkan kad untuk anda collect sendiri di pejabat pos.


No Tracking Kelas Kek


Video dalam bentuk video movie

DVD Video Utk Kelas Kek

Kini DVD movie ini boleh dibuka di tv dvd player atau komputer, laptop, notebook, dvd player kereta atau apa sahaja alat yang boleh buka dvd movie. Video ini sangat mudah dibuka. Masuk dvd, menu-menu akan kelihatan. Anda hanya perlu pilih menu dan submenu dengan remote control atau mousse/keyboard dan masuk ke dalam videonya.

Jika tv anda tiada dvd player, anda boleh beli dvd player di hypermarket atau lazada.com.my dgn harga yang murah. Jika notebook anda tiada dvd rom, boleh transfer ke pen drive. Atau boleh minta saya pos panduan ini dalam bentuk usb pendrive (ada tambahan bayaran kos pendrive)



Harga Promosi Pelancaran

Saya yakin ramai yang tidak sabar-sabar mendapatkan pakej rahsia puff nie yang dinantikan untuk sekian lama. Jika anda mengikuti kursus, anda perlu bayar lebih RM450. Di dalam pakej ini, anda akan belajar lebih lagi.Jadi berapa harga pakej ini? 


Harga RM250 


Harga RM150 


Harga RM80 


WOW, RM60.00 sahaja


order dvd kelas kek
KLIK SINI UNTUK CARA MEMBELI DVD RAHSIA PUFF INI

ELOK CEPAT MULAKAN BISNES PUFF SEBELUM
ORANG LAIN MULAKAN DI TEMPAT ANDA.



order dvd oversea  


Ikhlas dari,

Pencipata DVD Kelas Kek



Mohd Hairul HIssam
Star Creative Center (JM0570510-X)


Kenali saya melalui blog saya di www.hairul.com
Banyak Resepi Best di blog saya di www.hairul.com


Untuk Pertanyaan Dan Bantuan:
Email Saya: soalan@hairul.com
Boleh sms/call/wassap saya di no h/p saya: +60137757915
Waktu Call/SMS ialah dari 11.00 pagi hingga 9.30 malam sahaja
Jika saya tak angkat, mungkin saya berada di luar.
Tinggalkan sms/email dan saya akan reply bila saya balik.





ebook bonus

SAMPLE PERCUMA
3 EBOOK SPECIAL

3 Ebook bergambar ini diberikan percuma
dihantar ke email anda pada hari ini juga.
Ruangan email ada dibawah sekali.

Tahukah anda membuat kek batik tidak
memerlukan
oven atau mixer
. Cukup kuali untuk memasak bahannya.
Setelah masak di masukkan ke dalam acuan dan disejukkan.

Potongan buah style hotel ini sangat menceriakan hidangan majlis anda. Barulah gempak majlis anda. Ia menjadikan hidangan anda sungguh menyelerakan dan menyerlah.

Resepi mee goreng mamak ini dari pengalaman saya semasa bekerja di restoran dulu. Memang sedap dan lazat menikmati  mee goreng mamak bersama keluarga.

Dapatkan segera sebelum ditarik balik.
Ebook ini hanya dihantar ke email anda sahaja.
Sila isikan nama pangilan dan alamat email anda.



order dvd kelas kek
Footer Kelas Puff, Danish, Croissant, Cronut & Cream Puff Dgn DVD